Gündem

İçişleri Bakanı Soylu Açık Açık Uyardı: 12 Saatleri Var, El Koyarız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında ülkemizde alınan corona vürüsü tedbirlerine ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen canlı yayına konuk olarak ülkemizde alınan tedbirler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu süreç içinde stokçuluk yapanları sert şekilde uyararak 10 – 12 saatleri olduğunu daha sonrasında fabrikalarına el koyacaklarını belirtti.

BAKAN SOYLU’NUN AÇIKLAMALARI

Konu hakkında İçişleri Bakanı Sğleyman Soylu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“İki gündür, Türkiye bilmiyor, biz bir şeyle uğraşıyoruz. Maske üreticilerinin bir bölümü, hepsini söyleyemem. Almışlar, depolarında maskeleri tutuyorlar. Sağlık Bakanımız iki gece önce beni aradı. Bütün emniyet ekiplerimizle bir araya geldik. Dün sabah saat 08.00 itibarıyla Türkiye’deki bütün üreticilere eş zamanlı baskın yaptık. Onlara bir tek şey söyledik.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Ayrıca İçişleri Bakanı Soylu açıklamalarına şöyle devam etti:

“Akşam 20.00 itibarıyla Sağlık Bakanlığımızla sözleşme yapmaları için onları tekrar uyardık. Aksi takdirde elimizde başka yetkiler de var, bu yetkileri kullanmaktan da hiçbir zaman imtina etmeyiz. Parasıyla alacağız, hem de iyi parayla alacağız, Sağlık Bakanlığı alacak. ‘Acaba ben bunu yapayım mı yapmayayım mı?’ diye süreç ortaya koyuyor. Allah şahit, 10-12 saat daha süreleri var, yarın fabrikalarına el koyarız. Hiç bundan da çekinmeyiz ve böyle bir yetkimiz var.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir