Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Genelkurmay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı’nın resmi web sayfası üzerinde Genelkurmay Başkanlığı personel alımı için yayımlanan açıklamada; ”Genelkurmay Başkanlığı merkez (Ankara) teşkilatında sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacaktır.” ifadeleri kullanıldı. 

Söz konusu personel alım ilanında yer alan açık kadrolar adaylarda aranan başvuru şartlarını sizlerle buluşturuyoruz. 

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların  Alımların Uzman personel kadrosuna yapılacağı ilan edildi. Bu kadrolara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen öğrenim, KPSS ve YDS başvuru koşullarını sizlerle paylaşıyoruz. 

BAŞVURU KOŞULLARI

MSB Genelkurmay Başkanlığı Sözleşmeli personel alımı için belirlenen başvuru koşullarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu başvuru koşullarında tüm adayların sağlamaları gereken genel koşulların yanı sıra alımlar için belirleyici olacak Öğrenim, KPSS ve YDS şartları da bulunmakta. 

Tüm başvuru koşullarına dair detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendindeki koşulları taşımak; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini 3/8 yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, (Bedelli askerliğe müracaat eden adaylar başvuru yapabilir.), Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1989 sonrası doğumlu olmak).

İlana başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen KPSS şartında; ”Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre KPSSP03 (Lisans) puan türünden 70 ve daha yüksek puan almış olmak” koşulu bulunuyor. 

YDS Şartı; ilanda yer alan Yabancı Dil Sınavı puan şartı her branşa göre ayrı ayrı belirlenmişti. Bazı Uzman kadrosu branşları için 70 puan olarak açıklanan YDS şartı bazı kadrolar için ise en az 80 puan olarak açıklandı. 

BAŞVURU TARİHLERİ

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı’nca yayımlanan Genelkurmay Başkanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 29 Mart tarihine kadar yapabilecekler. İlana başvuruda bulunacak adaylar için yapılan açıklamada, başvuruların n genel ağ (İnternet) üzerinden çevrimiçi (Online) olarak yapılacağı duyuruldu. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamu Personeli Alımı için yayımlanan ilanlar için bizleri takip edin.

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir