Özel sektör İş İlanları

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Personel Alımı İçin 32 İlan Yayımladı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak çok sayıda pozisyonda personel alımı yapacağını ilan etti. Kurumun farklı şehirlerde bulunan birimlerine yapılacak personel alımlarına dair bilinmesi gerekenler sizlerle. 

YEŞİLAY PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında İstanbul, Trabzon, Nevşehir, Mardin, Zonguldak, Iğdır, Düzce, Sakarya, Samsun, Yozgat, Denizli, Şanlıurfa, Yalova, Adıyaman ve Eskişehir de yer alan kurum birimlerine personel alımları olacağı açıklandı. 

Yeşilay tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar ve detayları.

ALIM YAPILACAK KADROLAR


Yeşilay tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda pozisyon için personel alım ilanı bulunuyor. Yukarıda yer alan şehirlerde bulunan kurum birimlerine yapılacak personel alımları arasında en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı pozisyonlarda alımlar olacak. 

Kamu İlanları olarak Türkiye Yeşilay Cemiyeti tarafından ilanda yer alan açık kadroları sizlere aktarıyoruz. 

Kampanya Yöneticisi, Bilimsel Çalışmalar Uzmanı, Kurumsal İletişim Süreç Yöneticisi, Satın Alma Süreç Yöneticisi, Proje Geliştirme Uzmanı, Depo Yönetcisi, Sosyal Hizmet Uzmanı, Halkla İlişkiler Umzanı, Klinik Psikolog, Yazılım Geliştirme Sorumlusu. 

İlan metninde yer alan detaylara göre Yeşilay en fazla iki farklı kadrodan alım yapacak. Yukarıda yer alan illerde bulunan birimlerin çoğu Sosyal Hizmet Uzmanı ile Klinik Psikolog pozisyonları için alım ilanları yayımladı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu kadrolar için yayımlanan personel alım ilanlarında, ilanlar için belirlenen başvuru koşulları da yer alıyor. 

Alım yapılacak kadroya göre belirlenen öğrenim, deneyim, belge şartının yanı sıra tüm kadrolar için ortak koşullarda bulunuyor. Bu başvuru koşulları ana başlıkları ile şöyle;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik başvuru yöntemiyle yapacaklar. Başvuru ve başvurulara dair tüm detaylar için aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilan metnine ulaşabilirsiniz.

NOT: Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın ardından enter tuşuna basın.

Yeşilay alım ilanını görüntülemek isteyen adaylar; https://goo.gl/mCKyMb

Personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir