Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dışişleri Bakanlığı’ndan KPSS Şartsız En Az Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Dışişleri Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı’nın İş İlanları Sayfası üzerinden yayımladığı 3 farklı duyuru ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan yayımlanan personel alım ilanına dair ayrıntılar şu şekilde.

ALIM YAPILACAK BÜYÜKELÇİLİKLER

Dışişleri Bakanlığı’nca yayımlanan sözleşmeli personel alımları Anvers Başkonsolosluğu, Bakü Büyükelçiliği, Viyana Büyükelçiliği bünyesine yapılacak. 

Söz konusu alımlar için yayımlanan ilan metinlerine göre Dışişleri Bakanlığı KPSS şartı olmadan ve en az lise mezunu adaylar arasından Sekreter alımı yapacak. Alımlarda öne çıkan başvuru koşulu ise yabancı dil şartı. İlanda yer alan o koşullar şu şekilde,

BAŞVURU KOŞULLARI

Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan metinlerinde yer alan başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek Bilgisayar kullanabilmek.

Yabancı Dil Şartı

Anvers Başkonsolosluğu için çok iyi Almanya bilmek. Bakü Büyükelçiliği için çok iyi Azerbaycan Türkçesi bilmek, Viyana Büyükelçiliği için Flamanca bilmek. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alımlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilan metinlerinde yer alan başvuru evrakları ile birlikte şahsen veya posta yoluyla yapacaklar. 

Anvers Başkonsolosluğu ilanı için TIKLAYINIZ

Bakü Büyükelçiliği ilanı için TIKLAYINIZ

Viyana Büyükelçiliği ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir