Gündem

Fenerbahçe’den corona virüsü açıklaması: Oyuncumuzda ve sağlık çalışanımızda tespit edildi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, bir futbolcuda Covid-19 tespit edildiğini açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada oyuncunun tedavisi için hastaneye sevk edildiği bildirildi.

Türkiye’de corona virüsü futbol dünyasını da etkisi altına aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü resmi twitter hesabı üzerinden bugün yapılan bir açıklamada bir oyuncunun ve sağlık heyeti çalışanının corona virüsüne yakalandığı duyuruldu.

Hastaneye sevkleri gerçekleştirildi

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır. Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.” İfadeleri kullanıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir