Gündem

İstanbul’da Corona Virüsü Paniği ! 4 Kişi Karantinada

İstanbul Sultangazi Esentepe Mahallesinde bir kadın sabah saatlerinde ölü bulundu. Bunun ardından 4 kişi de karantinaya alındı.

Bir kadının evinde ölü bulunmasının ardından eve gelen doktor kadının ölümünde corona virüsü ihtimalini değerlendirdi. Hayatını kaybeden kadın ise özel kıyafetli personeller tarafından morga kaldırıldı. Bunun yanı sıra kadın ile birlikte yaşayan 4 kişi tedbir amaçlı olarak evde karantina altına alındı.

CORONA VİRÜSÜ ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULDU

Söz konusu olay Sultangazi Esentepe Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Kadının yaklaşık 1 haftadır grip şikayeti bulunduğu iddia edildi. 42 yaşındaki kadın yatağında ölü bulundu. Hayatını kaybeden kadının ailesi durumu sağlık ve polis ekiplerine sevk etti.

Ölüm nedenini belirlemek için eve gelen doktor corona virüsü şüphesi üzerinde durdu. Bu bağlamda olay yerine özel kıyafetli sağlık ekipleri geldi ve cenazeyi evden alıp Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı.

Yaklaşık 1 haftadır grip olduğu söylenen 42 yaşındaki kadının corona virüs (Covid-19) taşıyıp taşımadığı ise yapılan testlerin ardından belli olacak. Hayatını kaybeden kadınla aynı evde bulunan 4 kişi ise tedbir amaçlı evde karantinada tutuluyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir