Gündem

İletişim Başkanlığı corona virüsü ile ilgili son durumu paylaştı!

İletişim Başkanlığı, resmi twitter hesabı üzerinden corona virüs salgınında dünya geneli son durumu paylaşmaya devam ediyor. Başkanlık tarafından yapılan açıklamada dünya geneli 522 bin 700 vaka olduğu bildirilirken, Türkiye’de 3 bin 629 vaka olduğu açıklandı.

İletişim Başkanlığı twitter hesabı üzerinden dünya ve Türkiye genelinde vaka, ölüm ve taburcu sayılarını açıkladı. Başkanlığın yayınladığı son verilere göre, dünya genelinde 522 bin 700 kişi virüsle enfekte olurken, 23 bin 600 kişi virüs yüzünden hayatını kaybetti. Virüsten kurtulup iyileşenlerin sayısı ise 123 bin 300 ‘ü buldu.

Türkiye’de 40 bin 290 test uygulandı

İletişim Başkanlığı Türkiye için yaptığı açıklamasında, “27 Mart 2020, saat 00:00 itibarıyla Türkiye ve dünya genelinde yeni tip #Koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili mevcut durum şu şekildedir: Türkiye’de şu ana kadar toplam 40.290 test yapılmış olup, 3.629 Koronavirüs vakası tespit edilmiş, 75 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.” İfadelerini kullandı.

 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir