Personel Alımı

Merkez Bankası Yönetici Asistanı Alımı İçin İlan Yayımladı

Merkez Bankası kurumsal internet sayfası üzerinden yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını ilan etti. Banka tarafından yayımlanan ilana ilişkin tüm ayrıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

MERKEZ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

Merkez Bankası yayımladığı personel alım ilanında Yönetici Asistanı kadrosu için alım yapılacağını ve bu alımlarda 10 personel istihdam edileceğini açıkladı. 

Banka yayımladığı personel alım ilanında ilana İletişim Fakültelerine dahil programlar ile Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı ile Mütercim aTercümanlık programlarında lisans ya da yüksek lisans eğitimi almış adayların başvuruda bulunabileceğini duyurdu.

İlanda ayrıca adayların sağlamaları gereken bazı özel koşullarda bulunuyor. 

TCMB PERSONEL ALIM İLANI

Merkez Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan koşulları sağlamaları gerekiyor. 

01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işe alım sınavlarının komisyon mülakatı aşamasında elenmemiş olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya Elektronik Yabancı Dil Sınavından (e-YDS) en az 80 İngilizce puanı almış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 70 KPSSP1 puanı almış olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Merkez Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanında başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 8 Mart tarihinden itibaren yapmaya başlayacaklar. Başvuru işlemleri 18 Mart tarihine kadar devam edecek. İlana başvurular Merkez Bankasının internet sitesi insan kaynakları sayfasından (insankaynaklari.tcmb.gov.tr), aşağıdaki belgelerin yüklenmesi suretiyle elektronik yolla yapılacak. Şahsen veya posta ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.

Başvuru Evrakları İlana başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken evraklar arasında Fotoğraf, Diploma veya geçici mezuniyet belgesi, Sınav Sonuç Belgesi (KPSS, ALES, GRE veya GMAT), Yabancı Dil Belgesi (YDS, E-YDS veya TOEFL iBT) bulunuyor.  

İlan metni için TIKLAYINIZ

Personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir