Gündem

Fatih Terim’e koronavirüs bulaşmasına neden olan kişiler belli oldu

Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, Fatih Terim'in tedavisinde bulunan doktorlardan biri olarak, deneyimli teknik direktörün güncel durumuna ve bu hastalığa kimlerin sebep olduğuna dair açıklamalarda bulundu.

Bütün Türkiye’nin şifa dileklerini ve desteklerini ilettiği 66 yaşındaki tecrübeli antrenör Fatih Terim’in kuru öksürük şikayetinin sürdüğü ama ateşinin olmadığı belirtildi.

KİŞİLER DE TESPİT EDİLDİ

Celalettin Kocatürk, bir televizyon programının canlı yayınına bağlanarak koronavirüsün Fatih Terim’e nasıl bulaştığına dair ellerinde veriler olduğunu ama paylaşmanın sakıncalı olabileceğini iletti. Kocatürk,” Spor dünyasında koronavirüs sebebiyle hasta olanlarla iletişim halindeydi ve o kişiler de tespit edildi. Şu an kendisinin durumu iyi ve umuyoruz ki bu şekilde sürer.” diye ekledi.

İLLA AĞIR GEÇİRECEKLER DİYE BİR ŞEY YOK

Koronavirüs Bilim Kurumu üyelerinden Prof. Dr. Alpay Azap, Fatih Terim’in yaşının 66 olmasının yaratacağı riskli durumlara karşı sorulan soruları, “65 yaş üstündekilerin hepsi bu hastalığı ağır geçirecek diye bir şey yok. Tam tersi bunu hafif atlatabilecek olanlar da var.” şeklinde yanıtladı.

HASTALIĞA SAHİP OLANLARLA İLETİŞİM HALİNDEYDİ

Prof. Dr. Celalettin Kocatürk’ün açıklamasında yer alan “Spor dünyasında bu hastalığa sahip olanlarla iletişim halindeydi” ifadeleri, bu kişilerin kimler olabileceği sorularını doğurdu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile birlikte Beşiktaş derbisi sonrası bir toplantı düzenlediklerini geçtiğimiz günlerde belirtmişti.

FUTBOLCULARINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Alınan bilgilere göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim şu an hastanede tedavisi sürse bile futbolcularını yalnız bırakmıyor ve onları tablet üzerinden takip ediyor.

SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDELER

Deneyimli teknik direktörün, her daim futbolcularıyla iletişim kurduğu ve onların her türlü çalışma planları, sağlık durumlarını ve fiziksel durumları hakkında haberi olduğu da paylaşıldı.

DESTEK MESAJLARIYLA ENERJİ TOPLUYOR

Fatih Terim’in bir yandan da ailesiyle yani eşi Fulya Hanım, kızları Merve Çetin ve Buse Bahçekapılı ile iletişim halinde olduğu öğrenildi. Kızları Buse Bahçekapalı’nın ve Merve Çetin’in paylaştığı videoları, torunlarının ve onu destekleyen insanların pozitif görüntü ve mesajlarıyla enerji topladığı paylaşıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir