Personel Alımı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Alım İlanı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere kura usulü ile personel alımı yapacağını açıkladı. 

Engelli ve Eski Hükümlü adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanına dair tüm bilinmesi gereken detayları Kamu İlanları olarak sizlerle paylaşıyoruz. 

ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALIM İLANI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alımlara dair kadro bilgileri şu yönde. Üniversite tüm alımları tek bir kadrodan Temizlik Görevlisi pozisyonunda yapacak. Alımlarda Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananlar için 3 ve Engelli kadrosu için 3 kontenjan bulunuyor. 

Üniversite, Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımladığı personel alım ilanında şu uyarıda bulundu. ”Bu ilana sadece engelli, eski hükümlü veya terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralanan adaylar başvurabileceklerdir.” 

Söz konusu ilan için başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 8 Mart tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir