Kamu Haberleri

DPB’den Şehit Yakını ve Gazi Atama Kurasına İlişkin Duyuru

Kamu kurum ve kuruluşlarına şehit yakını ve gazi atamaları için kura işlemleri gerçekleştirildi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenen 231 hak sahibinin kura işlemlerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’ta katıldı. 

Söz konusu kura işlemlerine dair ise Devlet Personel Başkanlığı’ndan bir duyuru yayımlandı. İşte o detaylar,

ŞEHİT YAKINI VE GAZİ ATAMASI KURA İŞLEMLERİ

DPB’den kura işlemlerine dair yapılan basın açıklamasında, hak sahibi 231 adayın atanmayı istedikleri iller ve öğrenim durumlarına göre atamaları gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 231 istihdam hakkı sahibinden; 54’ünün öğrenim durumları itibariyle ihraz ettikleri unvanlar dikkate alınarak; biyolog, mühendis, psikolog, sosyolog, öğretmen, tekniker ve teknisyen unvanlı kadrolara, 80’inin memur unvanlı kadrolara, 94’ünün hizmetli unvanlı kadrolara, 1’inin büro personeli pozisyonuna, 2 kişinin sürekli işçi kadrosuna atama teklifleri gerçekleştirildi. 

DPB yayımladığı duyurusunda ayrıca ataması yapılan adaylardan 146’sının erkek 85’inin kadın olduğu bilgisini paylaştı. Kura sonuçlarına dair yapılan açıklamada ise ”İlgililer atama teklif sonuçlarına 04/03/2019 tarihi saat 17.00 itibariyle www.dpb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.” bilgisi verildi. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir