Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Marmara Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı

Marmara Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını duyurdu.

Üniversitenin Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan personel alımlarında 4 personel istihdam edilecek ve alımlar Bilişm Personeli pozisyonuna olacak. 

İlana ilişkin bilinmesi gereken tüm ayrıntıları sizlere aktarıyoruz. 

BİLİŞİM PERSONELİ ALIM İLANI

Söz konusu bilişim personeli alımları Yazılım Proje Yöneticisi, Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, Kıdemli Sistem Uzmanı pozisyonlarına yapılacak. 

Alımlar KPSSP3 (B) puanı ve İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) puan esasına göre yapılacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Marmara Üniversitesi yayımladığı personel alım ilanında sözleşmeli bilişim personel kadrosuna başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan koşulları sağlamalarını istiyor. 

İlana başvuruda bulunacak olan adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olması,

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda (Değişik ibare:RG-2/5/2012-28280) ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunması. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri isteniyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular 19 Mart tarihine kadar kurumun ilgili birimine şahsen veya posta yoluyla yapılacak. Başvurular sırasında adaylar ilan metninde yer alan evrak listesini kuruma teslim edecekler. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir