Gündem

Müge Anlı’nın doktorlar hakkındaki açıklaması sosyal medyada gündem oldu!

ATV ekranlarında yayınlanan, ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert ‘programı sunucusu Müge Anlı’nın doktorlar hakkındaki açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Migren sıkıntısı nedeniyle hastaneye giden Müge Anlı’nın bu isteği doktor tarafından kabul edilmeyince ünlü sunucu, Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullandı.

Türkiye’de corona virüsü mücadelesinde doktorlar büyük risk ve stres altında çalışıyorlar. Özellikle son günlerde fedakarlıklarıyla ses getiren doktorlar hakkında Müge Anlı tarafından kullanılan bir ifade eleştiri oklarını kendisine çekmesine neden oldu. Yaşadığı migren sıkıntısı nedeniyle hastaneye giden Müge Anlı arabasının içinde iğne olmak istedi. Ancak bu isteği kabul edilmedi. O anları seyircisine anlatan ünlü sunucu “Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın” ifadelerini kullandı. Anlı sözlerinin devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için “İnşallah sen de birgün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın” dediğini anlattı. Bunun üzerine Müge Anlı eleştiri yağmuruna tutuldu.

RTÜK’e şikayette bulundular

Programında doktorlar için kullandığı ifadeler üzerine ünlü sunucu sosyal medyada eleştiri yağdı. Twitter’da #mügeanlıözürdile başlığı trend topic oldu. Bazı vatandaşlar RTÜK’e şikayette bulundular.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir