Gündem

Erdoğan Duyurdu: Üniversite Öğrencilerinden Yurt Ücreti Alınmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,bugün yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine ilişkin de açıklama yaptı. Erdoğan, üniversite öğrencilerinden Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında öğrencilerden yurt ücretinin alınmayacağını kamuoyuna bildirdirdi.

Türkiye’de corona virüsü salgını sırasında vatandaşların mağduriyetini önlemek amacıyla önemli kararlar alınmaya devam ediliyor. Corona virüsü yüzünden kapanan üniversiteler ile birlikte yurtlar hakkında da önemli bir açıklama geldi.

Kredi ödemeleri de 3 ay ertelenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya’daki Huber Köşkü’nde gerçekleştirilen kabine toplantısı, yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, üniversite öğrencilerden yurt ücretinin alınmayacağını açıkladı. Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında öğrencilerden yurt ücretinin alınmayacağını duyuran Erdoğan, öğrenci kredi ödemelerinin de 3 ay erteleneceğini ifade etti.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir