Gündem

Savunma Sanayii Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 Milyon Lira Bağış Yaptı

Savunma Sanayii Başkanı Demir, sektör olarak Milli Dayanışma Kampanyası'nı desteklediklerini ve bunun için 10 milyon lira bağışlayacaklarını açıkladı.

Savunma sanayisi sektörü, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına Cumhurhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 10 milyon lira bağışladıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı(SSB) tarafından açıklananlar ışığında, savunma sanayisi şirketleri corona virüs ile mücadele kapsamında başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’nı desteklediklerini ve bunun için bağış yaptıklarını açıkladı.

YÖNETİM KURULU BAŞKAN VE ÜYELERDEN 1’ER AYLIK MAAŞ

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in desteklediği ve katkıda bulunduğu kampanya için SSB’nin çatısı altında bulunan firmaların yönetim kurulu başkan ve üyeleri 1’er aylık maaşlarını “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına bağışladı.

SSB bünyesindeki savunma sanayisi şirketleri de gelen kampanya çağrısı üzrine destekte bulunacaklarını belirtti.

Öncelikle alınan haberlere göre, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, STM, SSTEK Savunma Sanayii Teknolojileri AŞ ve TEI-TUSAŞ Motor Sanayii şirketleri “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” adlı kampanyaya toplamda 10 milyon lira bağışladı.

SEKTÖR OLARAK BÜTÜN İMKANLARIMIZI KULLANIYORUZ

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Savunma sanayi sektörü olarak bu süreçte milletimizin ve sağlık sektörümüzün yanındayız. Sektör olarak bütün imkanlarımızı harekete geçirirken, yerli solunum cihazı üretimine de destek oluyoruz.” diye konuştu.

Başkan Demir, şu sözleri ekledi:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na da savunma sanayi ailesi olarak bağışlarımızı yapıyoruz. Kişisel desteklerimizin yanında bazı firmalarımızla birlikte sektör olarak toplam 10 milyon lira bağışlamış bulunuyoruz. Bunun devamının da geleceğine inanıyorum. Savunma sanayi ailemizin bütün paydaşlarını ve çalışanlarımızı da bu kampanyaya davet ediyor, verdikleri ve verecekleri destekler için şimdiden teşekkür ediyorum.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir