Gündem

Kırklareli Valisi de corona virüsüne yakalandı! Valiliten açıklama yapıldı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in corona virüsüne yakalandığı öğrenildi. Valiye yapılan testin sonucu pozitif çıktı. Bu durum üzerine Valilikten açıklama geldi.

Kırklareli Valisi olarak görev yapan Osman Bilgin’in corona virüsü testi pozitif çıktı. Kendini 14 gün boyunca karantinaya alacağı öğrenilen valinin yerine, geçici süreliğine Vali Yardımcısı olan Bekir Sıtkı görevi devralacak.

Vali konağında izole altına alındı

Valilikten yapılan açıklamada, “Valimiz Sayın Osman BİLGİN’in 31 Mart 2020 Salı günü yaptırmış olduğu Koronavirüs (Covid-19) testi POZİTİF çıkmıştır. Kırklareli Valiliği görevi resmi olarak Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı KOCAKUNDAKÇI tarafından yürütülecektir. Valimiz Sayın Osman BİLGİN kendisini 14 gün süre ile Vali konağında izole altına almıştır ve izole süresince Vali Konağından fiili olarak Valilik görevini yürütecektir” ifadeleri kullanıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir