Özel sektör İş İlanları

Apple Türkiye Yüksek Maaşla Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Dünyanın en köklü firmalarından olan Apple, Türkiye’de yer alan birimlerine personel alımı yapacağını duyurdu. Linkedin üzerinden yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadroları ve detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

APPLE TÜRKİYE PERSONEL ALIM İLANI

Dünya teknoloji devi olan Apple, Türkiye ‘de yer alan kurum birimlerini güçlendirmeye ve yeni ofisler açmaya devam ediyor. Bu kapsamda personel kadrosunu da güçlendirmek isteyen Apple, Linkedin üzerinden bir ilan yayımladı.

Apple tarafından yayımlanan ilanda yer alan 6 farklı pozisyon için alımlar 3 farklı şehirde yer alan şirket birimlerine yapılacak. İstanbul, İzmir ve Ankara’da yapılacak olan alımlar ise aşağıda yer alan pozisyonlarda olacak. 

Yayımladığı ilanında farklı pozisyon için alım yapacağını açıklayan Apple, alım yapılacak kadroları şu şekilde açıkladı. TR Teknik Uzman, Brand Manager, Apple Solutions Consultant, Yaratıcı Kişi, TR Genius, Retail Regional Sales Manager.

Başvuru Koşulları

Apple personel alım ilanlarında yer alan genel açıklama kısmında adayların, ”Mağazaya gelen müşterilerin destek ihtiyaçlarını değerlendirme ve çözüm önerme ya da diğer ekip üyelerine yönlendirme becerisi olması, Düzenli olarak farklı teknik uzmanlıklar ve beceriler arasında geçiş yapabilme esnekliğine sahip olması ve Ürünler geliştikçe değişime uyum sağlayabilmesi” talep ediliyor.

Apple Yüksek Maaş Verecek

Apple tarafından yayımlanan ilanda yer alan bir diğer detay ise alım yapılacak personellere verilecek maaş konusunda oldu. Apple’ın yukarıda yer alan kadrolarda alım yapacağını açıkladığı personellere Türkiye standartlarının çok üzerinde bir maaş ödeyeceği ifade edildi. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir