Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız Sözleşmeli Sekreter Alımı Yapacak

Dışişleri Bakanlığı iki farklı ilan yayımlayarak sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. 

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan personel alım açıklamasında alımların Toronto Başkonsolosluğu ile Karlsruhe Başkonsolosluğuna yapılacağı bildirildi. 

İki ilanda da alımların sözleşmeli sekreter pozisyonlarına yapılacağı bildirilirken alımları için öne çıkan başvuru koşulu; yabancı dil şartı oldu. Bakanlık ilan edilen pozisyonlara alım yapılacak olan ülke dilinin çok iyi bilinmesi gerektiğini bildirdi. 

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Dışişleri Bakanlığı yayımladığı sözleşmeli personel alım ilanlarında adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamalarını istiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak, En az lise veya dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Erkekler için askerliğini yapmış olmak veya yapmış sayılmak, Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek.

Bu koşulların dışında ayrıca;

Toronto Başkonsolosluğu için yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı için Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek şartı aranırken Karlsruhe Başkonsolosluğu için adayların çok iyi derecede Almanca ve Türkçe bilmeleri gerektiği ifade edildi. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu alım ilanına başvurular ilan metinlerinde yer alan başvuru evrakları ile bilrikte şahsen veya posta yoluyla yapılacak.

Karlsruhe Başkonsolosluğu personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Toronto Başkonsolosluğu personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir