Gündem

Bakan Çavuşoğlu Corona Virüsten Yurt Dışında Hayatını Kaybeden Türk Sayısını Açıkladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, corona virüs nedeniyle yurt dışında hayatını kaybeden Türkiye vatandaşlarının sayısını açıkladı. Bu sayının 98 olduğunu açıklayan Bakan Çavuşoğlu, "Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

Dünyanın gerçekten olağanüstü bir dönem yaşadığını ve corona virüsle olan mücadeleyi sürdüreceklerini ifade eden Çavuşoğlu, corona virüs nedeniyle yaşanan bu dönemin “tarihin kırılma noktalarından biri” diye açıkladı.

VATANDAŞLARIMIZI GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yurt dışında corona virüs nedeniyle hayatını kaybeden Türkiye vatandaşları hakkında şu açıklamaları yaptı:

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, “Maalesef yurt dışında koronavirüs sebebiyle 98 vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun.” diye konuşarak, “50’den fazla ülkeden 20 binden fazla vatandaşımızın dönüşünü sağladık. Şu anda diğer ülkelerde de 10 bin civarında Türk vatandaşı var. Tabii karantina şartlarını da göz önünde bulundurarak vatandaşlarımızı önümüzdeki süreçte de getirmeye devam edeceğiz. Getiremediklerimize de desteğimizi sürdürüyoruz.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir