Gündem

Emekli Asker “Ben Corona Virüslüyüm” Diyerek Polislere Tükürdü

Antalya'da ikamet eden 46 yaşındaki emekli astsubay Ebubekir D., birlikte yaşadığı 40 yaşındaki Romanyalı Karmen Volice'yi silah zorula evden dışarı çıkmasına izin vermedi. Volice de evde bir odaya saklanarak, kendisini kurtarması adına polisi aradı. Eve operasyon düzenleyen polis, Ebubekir D.'yi gözaltına aldı. Araca bindirmeye çalışan polisler neye uğradığına şaşırdı çünkü Ebubekir D., "Ben koronavirüslüyüm. Hepinize bulaşsın" diyerek ekiplere tükürdü.

Olay Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı Sarısu Mahallesi’ndeki bir apartmanda gerçekleşti. Emekli astsubay Ebubekir D. ile onunla aynı evde yaşamını sürdüren Romanyalı Karmen Volice arasında hala sebebi bilinmeyen bir kavga başladı. Kavga gittikçe alevlenirken, Ebubekir D. de eline silahı alıp Karmen Volice’nin üzerine yürüdü ve evden dışarı çıkmasını engelledi. Volice, bir odaya saklanarak, kendisini kurtarması için polisi çağırdı. Polisle beraber olayın yaşandığı mahalleye itfaiye ve sağlık ekipleri de ulaştı.

İLK ÖNCE TÜKÜRDÜ SONRA KÜFRETTİ

Polisler, Ebubekir D.’yi konuşarak ikna etmeye çalıştı ama emekli astsubay, teslim olmayacağını ve olayın geçtiği yere askeri görevlilerin gelmesini istediğini söyledi.Bu yüzden mahalleye özel harekat ekipleri ile Konyaaltı Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler ulaştı ve binaya giren ekipler,1 saatin sonunda emekli askeri ikna etti. Gözaltına alınan Ebubekir D., Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülmeye çalışırken polislere “Ben koronavirüslüyüm” diyerek tükürdü ve küfretti. Ekip aracına da zarar veren Ebubekir D., emniyete götürüldü ve Karmen Volice’nin de ifadesi alınması için emniyette ağırlandı.

Emekli asker Ebubekir D.’nin daha önce Marmaris’te yaşadığı ve Antalya’daki evini 3 yıl önce Karmen Volice ile yaşamak için kiraladığı belirtildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir