Genel

Elektrik şirketlerinin çalışma saatleri değişti!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik corona virüsü salgını nedeniyle çalışma saatlerinde değişikliğe gidildiğini duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada, 6 Nisan Pazartesi’nden itibaren Müşteri Hizmetleri Merkezlerinin 12.00-17.00 saatleri arasında hizmet vereceği bildirildi.

Artan corona virüsü vakalarında karşı şirketlerin çalışma politikalarında da değişiklikler uygulanıyor. CK Enerji Boğaziçi Elektrik corona virüsü tedbirleri nedeniyle Müşteri Hizmetleri Merkezlerinin (MÜHİM) çalışma saatlerinde değişiklik yapıldığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada Genel Müdürü Halit Bakal, müşterilerin ödemelerini şubelerden yapmak yerine, otomatik ödeme talimatı, internet bankacılığı ve anlaşmalı bankaların ATM’lerinden yapabilecekleri konusunda bilgilendirdi. Bakal, ayrıca “ckbogazici.com.tr ” sitesinden ve CK Boğaziçi mobil uygulaması kullanarak da kolay ve güvenli bir şekilde ödeme yapılabileceğini bildirdi.

Çalışan ve abonelerin sağlığı için dezenfekte yapılıyor

Şirketin MÜHİM’lerin çalışma saatleri değişikliği hakkında yaptığı açıklamada, “CK Enerji Boğaziçi Elektrik, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için en az sayıda çalışan bulundurmak amacıyla yeterli sayıda yönetici ve personelini de dönüşümlü olarak çalışma sistemine geçirdi. Görevli Tedarik Şirketi olarak 4,3 milyondan fazla müşteriye hizmet veren CK Enerji Boğaziçi Elektrik, çalışan ve abonelerinin sağlığı için genel müdürlük, tüm şirket binaları ve müşteri hizmet merkezlerinde düzenli olarak dezenfekte çalışmasını da başlatmıştı.” İfadeleri kullanıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir