Gündem

Türkiye’de 4 Nisan 2020 corona virüsü son durum! 501 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye’de 4 Nisan 2020 güncel corona virüsü tablosunu yayınladı. Bugün uygulanan 19 bin 664 test sonucunda 3 bin 013 kişinin daha corona virüsü hastası olduğu öğrenildi.

Türkiye’de corona virüsü vaka sayısında artış yaşanmaya devam ediliyor. Salgının hızla yayılması ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ülkemizde yeni Covid-19 tedbirleri alındığı açıklanmıştı. Buna göre 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı gelirken, 30 il ve Zonguldak’a giriş çıkış yasaklandı. Ancak alınan önlemlere rağmen ülkemizde corona virüsü vaka sayıları artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalarda son 24 saatte 76 kişinin daha Covid-19 nedeniyle öldüğü bildirildi.

Türkiye’de son durum

Türkiye’de şimdiye kadar 161 bin 380 kişiye Covid-19 testi uygulandı. Toplam vaka sayısı 23 bin 934’e yükseldi. Bugün vefat eden 76 kişi ile birlikte toplamda 501 kişi corona virüsü nedeniyle öldü. Yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise toplamda bin 311’e yükseldi. Bununla birlikte ise 786 kişinin Corona virüsünden kurtularak iyileştiği öğrenildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir