Gündem

Salgında evde olmayan memura 3 bin 150 TL ceza kesilecek!

Corona virüsü salgını nedeniyle bazı memurlara esnek çalışma hakkı tanındı. Ancak Gaziantep Valisi tarafından o memurlar için emsal niteliğindeki karar duyuruldu. Karara göre esnek çalışmada evde olmayan memur 3 bin 150 TL ceza ödeyecek.

Türkiye’de bir çok kurum ve özel işletme corona virüsü salgını nedeniyle kapatılırken, evden çalışmalarına devam eden çok sayıda vatandaş bulunuyor. Covid-19 sürecinde bazı memurlara esnek çalışma hakkı tanındı. Görevlerine evden devam edecek olan memurlar hakkında Gaziantep Valisi Davut Gül emsal niteliğinde bir kararı açıkladı. Alınan karar göre, esnek çalışmada evde bulunmayan personel 3 bin 150 TL para ödeyecek.

Evde bulunmaları zorunlu

Gül twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Gaziantep’te esnek yada evde çalışmaya geçen kamu personellerinin mesai saatleri içerisinde iş yerinde/ evde bulunmaları zorunlu olup dışarda olduğu tespit edilenlere 3150 TL para cezası ve disiplin işlemi uygulanacaktır…” ifadelerini kullandı.

 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir