Özel sektör İş İlanları

En Az Lise Mezunu 80 Vize Pasaport Memuru Alım İlanı Yayımlandı

Özel sektör firmaları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına 8 Mart tarihi itibariyle bir yenisi eklendi. Havalimanlarında faaliyet gösteren bir firma İstanbul, Antalya, Muğla ve İzmir’de görevlendirmek üzere personel alım ilanı yayımladı. 

8 Mart tarihi itibariyle güncellenen personel alım ilanlarında en az lise mezunu adaylar arasından 80 personel alımı yapılacağı bildirildi. 

KADRO BİLGİLERİ

İlan edilen şehirlerde bulunan havalimanlarında görevlendirmek üzere yayımlanan ilanlarda yer alan kadro bilgileri şu şekilde,

İstanbul için yayımlanan ilanda 50 personel alımı yapılacağı ilan edilirken Antalya için yayımlanan ilanda firmanın 10 personel alımı yapacağı duyuruldu. İzmir için yayımlanan personel alım ilanında personel alım sayısı belirtilmemiş. Muğla için ise iki farklı ilan yayımlandı. Yayımlanan ilk ilanda firmanın 5, diğer ilanda 15 personel alımı yapacağı duyuruldu. 

Bu kapsamda firma en az lise mezunu adaylar arasından toplam 80 (İzmir hariç) personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlgili firma tarafından İzmir, İstanbul, Antalya ve Muğla için yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan şartları taşımaları gerekiyor. 

İlan metninde dikkat çeken en önemli şart yabancı dil şartı. Havalimanında çalışacak personellerin mutlaka yabancı dil bilgisinin olması isteniyor. Yabancı dil şartını karşılayan adaylar ise aşağıda yer alan başvuru koşullarını da sağlamaları halinde başvurularını yapabilecekler. 

Türk Vatandaşı, Çok iyi derecede sözlü, yazılı İngilizce dil bilgisine sahip olmak, Ekip çalışmasına uyumlu, Vardiyalı çalışabilecek, Temsil yönü güçlü, Havacılık güvenliği alanında kariyer planı olan, hedef odaklı, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış yada en az 1 yıl tecilli olmak, Bayan ( 1,60 ve üzeri boy ), Bay ( 1,70 ve üzeri boy ) Tüm adaylarda 33 Yaşını aşmamış olmak.

Öğrenim Şartı; 

İlan metnine göre Vize ve Pasaport Memuru alım ilanına ”Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)” şartlarını sağlayan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Söz konusu alım ilanı kariyer siteleri üzerinden adaylara duyurulduğundan dolayı başvurular o kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapılacak. 

Adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilana ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. 

İlana Ulaşamak için Kullanabileceğiniz Bağlantı: https://goo.gl/EtbM2y (NOT:  sizlere yan tarafta verdiğimiz bağlantıyı kopyalayın, daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın yada mouse ile sağ tık yapın ve adrese git seçeneğini tıklayın)

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir