Kamu Haberleri

EPTT’den Herkes Müjde ! Her Hafta Ücretsiz Maske Dağıtılacak

PTT'nin online alışveriş sistemi epttAVM tarafından milyonlarca vatandaşla müjdeli haber verildi. Buna göre her hafta vatandaşlara ücretsiz 5 maske dağıtılacağı ifade edildi.

PTT’nin online alışveriş sistemi epttAVM tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada milyonlarca vatandaşa müjde verildi. Bu bağlamda vatandaşlar başvuru yapmaları halinde her hafta 5 adet ücretsiz maske alabilecek. EPTTAVM tarfından konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamayı kamuilanlari.com olarak vatandaşlarımızla paylaşıyoruz..

Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu karar kapsamında online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlara ücretsiz olarak maske temini sağlanacağı ifade edildi.

YAYIMLANAN DUYURU

EPTTAVM tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Değerli Vatandaşlarımız,
T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır.

*Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz.

Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

*Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır.

*Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.

*PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

5 Adet Cerrahi Maske 3 Katlı

Detaylar ve başvuru yapmak için TIKLAYIN.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir