EkonomiGündem

12 Milyon Emekliye Müjdeli Haber: Ödemeler Başlıyor

Milyonlarca emekli vatandaşa çok önemli güzel bir haber geldi. Bu bağlamda 12 milyon emekli tarafından merakla beklenen ödemelerin başlayacağı ifade edildi. Detayları haberimizin devamında okuyucularımızla paylaşıyoruz...

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk çok önemli açıklamalarda bulunarak SSK emeklileri ve Bağ Kur emeklileri için güzel haberi belirtti. Bakan Selçuk’un aktardığı bilgilere göre SSK emeklilerine 7 – 10 Nisan tarihleri arasında, Bağ Kur emeklileri ve emekli sandığı emeklilerine ise 11 Nisan’da bayram ikramiyesi yatacak.

BAKAN SELÇUK’UN AÇIKLAMALARI

Corona virüsü tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk bayram ikramiyesi ödemelerini öne çektiklerini hatırlattı ve şöyle konuştu:

ÖDEME TARİHLERİ

“Buna göre ikramiyeler 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre; 17, 18, 19 olanlar için 7 Nisan,

20, 21, 22 olanlar için 8 Nisan,

23, 24 olanlar için 9 Nisan,

25, 26 olanlar için 10 Nisan’da,

4b (Bağ-kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan’da ödenecek”

Ayrıca Bakan Selçuk açıklamalarına şöyle devam etti:

AYLIKLAR EVDE ÖDENİYOR

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tedbirler kapsamında, kamu bankaları 76 yaş üstü yaşlılarımızın aylıklarını evinde ödüyor.

Ayrıca emekli aylığını PTT’den alan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın da istekleri halinde, ikramiyeleri SGK ve PTT arasındaki protokol gereği evlerine teslim ediliyor”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir