Gündem

Covid-19 salgınında dünyada son durum! İletişim Başkanlığı paylaştı

Corona virüsün henüz tadavisi bulunamadı. Salgın dünya genelinde ölümlere neden olmaya devam ediyor. İletişim Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabında, dünya genelinde salgına dair son veriler paylaşıldı.

Her geçen gün corona virüsü vaka sayısında artış yaşanırken, ölüm sayıları da artışa bağlı yükseliyor. İletişim Başkanlığı Twitter hesabından Covid-19 salgınına ilişkin son verileri paylaştı. Dünya geneli vaka tablosunda virüsün bulaştığı kişi sayısının 1 milyon 400 bini geçtiği, 80 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği, 300 binden fazla kişinin de iyileştiği görüldü.

Türkiye’de son durum

İletişim Başkanlığı’nın twitter üzerinde yaptığı paylaşımda Türkiye’nin durumu da verildi. Paylaşımda, “Türkiye’de şu ana kadar toplam 222.868 test yapılmış olup, 34.109 Koronavirüs vakası tespit edilmiş, 725 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1.582 hasta iyileşmiştir.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir