Halkbank Gişe Personeli Alım İlanına Kimler Başvuru Yapabilir?

Halkbank yayımladığı bir ilan ile banka personeli alımı yapacağını ilan etti. Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam ederken ilan dair detayları sizlere tekrar hatırlatıyoruz. 

HALKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Halkbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların tek bir pozisyondan olacağı açıklandı. Banka yayımladığı persoenel alım ilanında alımların Servis Görevlisi kadrosuna yapılacağını duyurdu. 

Servis Görevlisi; Halkbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan Servis Görevlisi kadrosu için yapılan görev tanımında Gişe ve Banka Personeli ifadesi yer alıyor.

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu personel alım ilanı için yayımlanan başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. Aşağıda yer alan bu başvuru koşullarını sağlayan adaylar ilana başvuru yapabilirler.

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olup Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ikamet ediyor olmak,

* Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Bankacılık Kanunu’na göre bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak,

* 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak

* Üniversitelerin öğrenim süresi en az 4 yıl olan bölümlerinden 01 Mart 2019 itibariyle mezun olmak,

* Sağlık durumu açısından görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir hali bulunmamak

* Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, muaf veya en az 31 Aralık 2019 tarihine kadar tecilli olmak ya da 27.07.2018 tarihinde kabul edilen 7146 Sayılı Kanun ile çıkarılan bedelli askerlikten yararlanacak olmak,

* Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda; tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Halkbank personel alım ilanı için başvuru yapacak adaylar başvurularını Banklanın internet sayfası üzerinden https://www.halkbank.com.tr bağlantısından da erişilebilecek olan, http://sinav.yildiz.edu.tr adresine elektronik olarak yapılacak. Elektronik ortamın dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecek. İlan için son başvuru tarihi 18 Mart olarak açıklandı. 

Halkbank Personel alım ilan metni için TIKLAYINIZ

Personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir