Kamu Haberleri

23. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları Açıklandı

Binlerce aday tarafından merakla beklenen 23. dönem POMEM mülakat sonuçları açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı’nca yayımlanan duyuru metni ve sonuçlara ilişkin tüm ayrıntıları Kamu İlanları olarak sizlerle paylaşıyoruz. 

Polis Akademisi Başkanlığı’nca Yayımlanan Duyuru

23.Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

23. Dönem POMEM Mülakat Sonuçları için TIKLAYINIZ

23. DÖNEM POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

6 Şubat tarihinde sona eren 23. Dönem POMEM mülakatlarının ardından sonuçları bekleyen adayların listeleri açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 15.000 aday 23 Polis Meslek Eğitim Merkezinde eğitim görecekler. Mülakat sınavlarından başarılı olan 1500 kadın aday 4 farklı POMEM okulunda  eğitimlerini tamamlayacaklar. 13 bin 500 erkek adaylar ise diğer POMEM okullarında eğitim alacaklar. 

Kamu Haberlerinden haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir