Gündem

Askerlik Süresi Kısalıyor Mu? Sorusuna Bakan Hulusi Akar’dan Yanıt

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar basın mensupları ile bir araya geldiği toplantı kapsamında merak edilen konular hakkında açıklamalarda bulundu. Rusya’dan S-400 füze savunma sistemi, özlük hakları ve askerlik süresinin kısaltılması çalışmalarına değinen Bakan Akar’ın konuşmasının satır başlarını sizlerle paylaşıyoruz. 

HULUSİ AKAR’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yapmış olduğu konuşmasında, gazi ve malullerin özlük haklarına dair yürütülen çalışmalara değinerek şu bilgileri paylaştı. ”Gazi ve maluller için çalışmalar devam ediyor. Kardeşlerimizin evlatlarımızın özlük hakları için çalışmalar devam ediyor. Güzel haberler vereceğiz.”

S-400 füze savunma sistemi alınmasına dair açıklamalarda bulunan Bakan Hulusi Akar sürecin planlandığı gibi devam ettiğini açıkladı. Münbiç konusunu da yaşanan gelişmeleri değerlendiren Hulusi Akar, ”ABD’lilerle askeri düzeyde görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde temaslarımız olacak. En üst düzeyde alınacak karar çerçevesinde takvim belirlenecek. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Herhangi bir sorun yok.” dedi. 

ASKERLİK SÜRESİ KONUSU

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara da yanıt verdi. Bu kapsamda askerlik sürecinin kısaltılması konusunda son gelişmeleri paylaşan Bakan Hulusi Akar şu ifadeleri kullandı. 

”Çalışıyoruz. Geçici bir konu olmayacak, ilgili bakanlıklarla kalıcı bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. Dikkatli ve hassas bir şekilde ilerliyor.”

Tek Tip Askerlik Haberlerinden Anında Haberdar Olmak için;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir