İş Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Banka Personeli Alımı Yapıyorlar

Vakıfbank, Halkbank ve İş Bankası kendilerine ait internet siteleri üzerinden yapmış oldukları duyurular ile memur alımı yapacaklarını açıkladılar. 

Bankaların belirtilen şubelerine yapılacak olan alımlara başvuruda bulunacak adayların yapmaları gereken işlemlere dair tüm detayları sizlere aktarıyoruz. 

VAKIFBANK PERSONEL ALIM İLANI

Vakıfbank tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların dikkat etmeleri gereken ilk nokta başvuruların 15 Mart tarihinde sona erecek olması. 

Vakıfbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanında ise alımların tek bir kadrodan olacağı duyuruldu. İlana göre Müfettiş Yardımcılığı kadrosuna yapılacak olan alımlara lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Belirli bölümlerin başvuru yapabileceği banka memuru alım ilanında çok sayıda bölüm başvuru yapabilecek. 

HALKBANK PERSONEL ALIM İLANI

Halkbank yayımladığı personel alım ilanında başvuruların 18 Mart tarihine kadar devam tarihine kadar devam edecek. Bu sürece kadar adayların ilana başvuru yapmaları gerekiyor. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Gişe Personeli kadrosuna yapacaklar. Servis Görevlisi olarak yayımlanan ilan için adaylardan talep edilen en dikkat çekici başvuru koşulu Kıbrıs’ta ikamet etme şartı. 

Kıbrıs’a yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen diğer koşul ise öğrenim şartı. Adayların lisans mezunu olması isteniyor. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, başvurularını Banka Memuru kadrosuna yapacaklar. Yapılacak olan alımlara üniversitelerin ilan metininde yer alan öğrenim şartını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. 

Çok sayıda lisans bölümünün başvuru yapabileceği ilanda yer alan diğer bir şart ise yaş şartı. Adayların en fazla 30 yaşında olması isteniyor. 

İLAN DETAYLARI

Söz konusu banka personeli alım ilanları için tüm detayları aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirler. 

Vakıfbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

Halkbank tarafından yayımlanan banka pPersonel alım ilanı için TIKLAYINIZ

İş Bankası tarafından yayımlanan banka personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir