Gündem

3 Gün Sokak Kısıtlamasından Sonra Bakan Soylu’dan Kritik Uyarı

Üç günlük sokağa çıkma yasağının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından bir açıklama yapıldı ve vatandaşlara kritik uyarıda bulunuldu. Bakan Soylu açıklamalarında “Pazartesi, salı sosyal mesafeye, alışveriş yoğunluğuna, caddelerde kalabalık olmamaya dikkat edelim.” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU’DAN UYARI

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Bakan Soylu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Üç günlük tedbirimiz sonrası rehavete kapılmayalım. Pazartesi, salı sosyal mesafeye, alışveriş yoğunluğuna, caddelerde kalabalık olmamaya dikkat edelim”

İşte O Paylaşım:

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 1 Mayıs 2020 Cuma itibarıyla 31 ilde başlayan sokağa çıkma kısıtlamasının bu gece yarısı sona erdi.

Tüm bunların yanı sıra İçişleri Bakanlığı tarafından da bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı 1 Mayıs tarihinden 3 Mayıs Pazar günü saat 20.00 arasında karara uymayan toplam 27 bin 828 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı belirtildi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler