Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait web sayfası üzerinden bir ilan yayımlayarak sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Kurum tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanlarının “Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kaspamında yapılacağı duyuruldu. 

SGK personel alım ilanına ilişkin tüm ayrıntıları sizlere paylaşıyoruz. 

SGK PERSONEL ALIM İLANI 

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların 11 farklı kadroda olacağı ve alımlarda toplam 55 personel istihdam edileceği açıklandı. 

SGK’nın personel alım ilanında yer alan açık kadrolar, 

Proje Destek Ekibi Lideri, Proje Destek Ekibi Lider Yardımcısı, İhale ve Satın Alma Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), İnsan Kaynakları Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), İletişim ve Görünürlük Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), Kıdemli Muhasebeci (Merkez Destek Ekibi), Muhasebeci Asistanı (Merkez Destek Ekibi), Merkez Proje Asistanı (Merkez Destek Ekibi), Yerel Destek Ekibi Lideri, İdari İşler Uzmanı (Yerel Destek Ekibi) ve Yerel Proje Asistanı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yayımlanan ve “Kurumsal Çocuk Bakım Hizmetleri Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi” kaspamında alım yapılacak ilana aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvuru yapabilecekler. 

Başvuru Koşulları

Başvurulacak pozisyonlar için “Aranan Asgari Nitelikler” kısmında belirtilen nitelikleri taşıyor olmak ve bu durumlarını ispatlar belgeleri teslim etmek, Güvenlik soruşturması engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır. ), Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.), Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlikten muaf olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.) Yurt içi/yurt dışı seyahat engeli bulunmamak (Ön başvuru için beyan yeterlidir. Kurum ilave bilgi isteme ve araştırma yapma hakkını saklı tutmaktadır.)

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 5 Nisan tarihine kadar yapacaklar. Kurum başvuruların Sosyal Güvenlik Kurumu internet adresinden www.sgk.gov.tr temin edilecek başvuru formu ile özgeçmiş ve ilan metninde sayılan belgeler, elden veya posta yoluyla kurumun ilgili birimine teslim edilecek.

Başvuru Adresi; “Sosyal Güvenlik Kurumu B Blok Kurum Gelen Evrak Servisi (Z-28) Ziyabey Cad., No:6, Çankaya, 06520, Ankara”

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamu Personeli Alım Haberlerinden Anında Haberdar Olmak İçin Bizleri Takip Edin

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir