İşkur İş İlanları

İŞKUR Destekli 1273 Çağrı Merkezi Temsilcisi Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

Özel sektör firmaları ile kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda personel alımı için ilanlar bulunuyor. 

Yayımlanan ilanların arasında bulunan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosuna dair ilanları sizler için derledik.

KADRO KONTENJAN BİLGİLERİ

İŞKUR aracılığıyla Türkiye Geneli onlarca şehir için yayımlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımı için toplam 1273 personel alım ilanı bulunuyor. Bu alım ilanlarına en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı öğrenim seviyelerinden mezun adaylar başvuru yapabiliyorlar. 

İlanlarda yer alan diğer genel başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu adayların başvuru yapabilecekleri Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosu için talep edilen genel koşullar şu şekilde,

İlanlara başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Düzgün bir diksiyona sahip olması ve etkili iletişim kurabilmesi isteniyor.

Bu şartın dışında çalışma sistemi ile ilgili koşullar adaylardan talep ediliyor. Bu koşullar arasında vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, ilanda yer alan eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanda en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunu adaylarında başvuru yapabileceği ilanlar yer alıyor), alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanmak şartları yer almakta.

Bu şartlara ek kurumlar kendilerinde adaylardan özel şartlar talep edebilirler. 

BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanı yayımlayan kurum tarafından açıklanan yönteme göre belirliyorlar. Buna göre adayların ya İŞKUR üzerinden yada şahsen yapacakları ifade edildi. 

İlanlara ulaşmak için; https://goo.gl/Qfjsuq bağlantı adresini kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir