Özel sektör İş İlanları

Türk Kızılayı Gençlik Çalışanı ve Sosyal Hizmet Personeli Alım İlanı Yayımladı

Türk Kızılayı kendisine ait kariyer sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını açıkladı. 

Kurum yayımladığı personel alım duyurusunda toplam üç farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Kamu ilanları olarak bu haberimizde siz okuyucularımıza iki farklı kadro için yayımlanan ilanları derledik. 

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanında Gençlik Çalışanı, Sosyal Hizmet Personeli ve Doktor alımı yapacağını açıkladı. Bu üç kadrodan Doktor kadrosu hariç diğer pozisyonları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

Gençlik Çalışanı Alım İlanı

Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanında farklı şehirlerde gençlik çalışanı alımı yapacağını açıkladı. Kurum tarafından yayımlanan ilanda yer alan kadro için belirlenen başvuru koşulları şu şekilde,

Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri, Psikoloji, Sosyal Hizmetler mezunu, Pedagojik formasyon sahibi ve/veya en az 1 yıl çocuklarla çalışma deneyimi olan,İletişim becerisi yüksek, Ekip çalışmasına yatkın Gelişime açık, Sorumluluk sahibi, MS Office programlarını etkin kullanabilen, Seyahat engeli bulunmayan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli.

Bu şartların dışında adaylardan ayrıca Arapça yabancı dil şartı isteniyor. Bunun için yayımlanan şartta şu ifadeler yer alıyor. ” İyi seviyede Arapça konuşabilen, ( Mülakatlar Arapça ve Türkçe gerçekleştirilecek olup bu kriteri sağlamayan adaylar değerlendirilmeyecektir.) ”

Alım Yapılacak Şehirler; İlan metnine göre Kızılay gençlik personeli alımlarını Ankara, Adana,Gaziantep,Hatay, İstanbul, İzmir, Konya, Kilis, Kayseri, Kahramanmaraş, Mardin, Şanlıurfa şehirlerinde istihdam edecek. 

Sosyal Hizmet Personeli Alım İlanı

Kızılay tarafından yayımlanan diğer personel alım ilanında kurumun sosyal hizmet personeli alımı yapacağı açıklandı. 

Bu alım ilanı için belirlenen başvuru koşullaru arasında ”Üniversitelerin Sosyal Hizmetler bölümünden mezun, Sosyal hizmet alanında en az 2 yıl deneyimli, Vaka yönetimi, takibi, raporlaması yapabilen, Tercihen insani yardım, koruma, saha alanında tecrübeli, Tercihen Suriye’de veya Suriye nüfusuyla kazanılmış iş, proje, eğitim deneyimi olan, Tercihen Proje yönetimi ve/veya proje grubu üyeliğine ilişkin deneyimi olan, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıltecilli.” şartları bulunuyor. 

Bu alım ilanı içinde yabancı dil şartı yer alıyor. Bu şart şu şekilde tanımlanmış. •Tercihen Arapça, Kürtçe veya İngilizce dillerinden en az birini iyi derecede bilen.

Alım yapılacak şehirler. Adana, Kilis, Kayseri, Mardin, Şanlıurfa, Konya.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türk Kızılayı personel alım ilanlarını kendisine ait sitesi üzerinden adayalara duyuruyor. Bu çer.evede adayların başvurularını bu site üzerinden elektronik olarak yapmaları isteniyor. 

Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın ardından enter tuşuna basın.

Türk Kızılay alım ilanını görüntülemek isteyen adaylar; https://goo.gl/7z5b6J

Personel alım ilanlarından ve başvuru sürecinden anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir