Gündem

Bakan Koca vatandaşları videolu paylaşımla uyardı: Tedbiri bırakmayın!

Türkiye’de corona virüsü salgınında ikinci dönemin başladığını ve bu dönemi ‘kontrollü sosyal hayat’ olarak isimlendirdiklerini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımda vatandaşlara uyarıda bulundu. Bakan Koca videolu paylaşımında, "Kimin virüs taşıdığını bilemezsiniz. Tedbiri elden bırakmayın" ifadelerini kullandı.

Türkiye’de corona virüsü vaka sayısında son günlerde düşüşler ve iyileşen sayısında ise yükselişler görülüyor. Salgın sürecinin başından bu yana alınan önlemlerin başarılı sonuç verdiğini açıklayan Bakan Koca, kamuoyuna yaptığı açıklamalarda, Türkiye’nin corona virüsü salgınında birinci dönemi tamamladığını ve ikinci döneme başladığını açıklamıştı. Bu döneme ‘kontrollü sosyal hayat’ ismini verdiklerini açıklayan Bakan Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son paylaşımda vatandaşlara uyarıda bulundu.

KİMİN VİRÜS TAŞIDIĞINI BİLEMEZSİNİZ

Bakan Koca, twitter’dan bir video paylaşarak, “Virüsten uzak durmanın yolu, maske ve sosyal mesafedir. Ev dışında mutlaka maske takın ve sosyal mesafeyi koruyun. Kimin virüs taşıdığını bilemezsiniz. Tedbiri elden bırakmayın. #riskigörün” ifadelerini kullandı.

 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

 

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler