Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Ankara Üniversitesi 132 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Ankara Üniversitesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca ilgili birimlerinde görev vermek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Sözleşmeli sağlık personeli kadrolarına yapılacak alım ilanında yer alan açık pozisyonlar, KPSS, Öğrenim ve diğer şartları sizlerle paylaşıyoruz. 

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Ankara Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında 6 farklı kadroda personel alımı yapılacağı ve alımlarda toplam 132 sözleşmeli personel alımı olacağı duyuruldu. 

İlan mentinde yer alan açık kadrolar ve özel şartlar şu şekilde,

Hemşire Kadrosu: 120 kişi alınacak, Hemşirelik lisans programından mezun olmak. 01.01.1990 ve sonrası doğumlu olmak.

Sağlık Teknikeri: 3 kişi alınacak, Meslek Yüksekokulların Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümünden mezun olmak. 01.01.1990 ve sonrası doğumlu olmak.

Fizyoterapist: 3 kişi alınacak, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmak. 01/01/1990 ve sonrası doğumlu olmak.

Sosyal Çalışmacı; 1 kişi alınacak Sosyal Hizmet lisans programından mezun olmak. 01/01/1990 ve sonrası doğumlu olmak.

Anestezi Teknikeri 3 kişi alınacak, Meslek Yüksekokulların Anestezi Bölümünden mezun olmak. 01/01/1990 ve sonrası doğumlu olmak

Dil ve Konuşma Terapisti 1 kişi alınacak, Dil ve Konuşma Terapisi lisans programından mezun olmak veya bu alanda yüksek lisans programını tamamlamış olmak. 01/01/1980 ve sonrası doğumlu olmak.

Tıbbi laboratuvar ve Patoloji Teknikeri: 1 kişi alınacak, Meslek Yüksekokulların Patoloji Laboratuvar Teknikleri Bölümünden mezun olmak. 01.01.1990 ve sonrası doğumlu olmak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Öğrenim ve yaş şartını yukarıda aktardığımız ilan için belirlenen diğer özel koşullar şu şekilde,

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak. 2018 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. 

BAŞVURULA NE ZAMAN YAPILACAK?

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını 2 Nisan tarihine kadar yapabilecekler. Başvurular Ankara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı, Sözleşmeli Personel Şubesi Beşevler/ANKARA adresine şahsen  yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir