GündemSağlık

Bakanlık’tan maske ve eldiven uyarısı: 72 saat bekletin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle maske ve eldiven kullanan vatandaşları uyardı. Bakanlık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşım ile vatandaşların, maske ve eldiven atıklarımızı en az 72 saat çift poşette beklettikten sonra çöpe atması gerektiğini bildirdi.

Corona virüsü salgını sürecinde vatandaşlar tarafından Covid-19’dan korunmak için kullanılan maske ve eldiven için Bakanlık’tan uyarı geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, twitter üzerinden bir video paylaşarak vatandaşlara, “Korona salgınını hayatımızdan tamamen çıkarmak için maske ve eldiven atıklarımızı en az 72 saat çift poşette beklettikten sonra çöpe atalım.” Uyarısında bulundu.

Atıklar mücadelemize engel olmasın

Bakanlığın paylaşımında, “#72SaatBeklet” etiketiyle yapılan paylaşımda, “Güzel günler yakında. Korona salgınını hayatımızdan tamamen çıkarmak için maske ve eldiven atıklarımızı en az 72 saat çift poşette beklettikten sonra çöpe atalım. Atıklar koronavirüsle mücadelemize engel olmasın.” İfadeleri kullanıldı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler