Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Genelkurmay Başkanlığı, SGK ve MEB Sözleşmeli Personel Alıyor

Devlet kurumları kadrolarında bulunan personel açığını gidermek maksaydıyla personel alım ilanları yayımlıyorlar. Bu haberimizde siz okuyucularımıza 3 farklı kamu kurumu tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanlarını derledik. 

Bu alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ve ilanlara başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken koşulları sizlere en ince ayrıntısına kadar paylaşıyoruz. 

3 KAMU KURUMDAN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Sosyal Güvenlik Kurumu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı DPB üzerinden ilan yayımlayarak sözleşmeli personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu kurumların ilanlarına dair ayrıntılar şu şekilde,

SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sosyal Güvenlik Kurumu yayımladığı ilanıyla sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Kurum toplam 55 personel alımı yapacağını duyurduğu ilanında alımların KPSS şartı olmadan yapılacağını duyurdu.

SGK personel alım ilanına göre alımlar şu pozisyonlarda yapılacak. 

Proje Destek Ekibi Lideri, Proje Destek Ekibi Lider Yardımcısı, İhale ve Satın Alma Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), İnsan Kaynakları Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), İletişim ve Görünürlük Uzmanı (Merkez Destek Ekibi), Kıdemli Muhasebeci (Merkez Destek Ekibi), Muhasebeci Asistanı (Merkez Destek Ekibi), Merkez Proje Asistanı (Merkez Destek Ekibi), Yerel Destek Ekibi Lideri, İdari İşler Uzmanı (Yerel Destek Ekibi) ve Yerel Proje Asistanı.

İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını 5 Nisan tarihine kadar yapabilecekler. 

MEB SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Milli Eğitim Bakanlığı hem kendi sitesinden hemde DPB üzerinden yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Kurum yapmış olduğu açıklamasında Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonuna personel alımı yapılacağı ilan edildi. 

MEB sözleşmeli personel alım ilanında yer alan açık kadrolar,

Yazılım (Front-End) Uzmanı kadrosuna 1 kişi, Yazılım (Asp.Net) Uzmanı kadrosuna 8 kişi, Bilgi Güvenliği Uzmanı kadrosuna 2 kişi, Ağ Uzmanı kadrosuna 1 kişi ve Sistem Uzmanı kadrosuna 1 kişi. 

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Genelkurmay Başkanlığı’da DPB’de bir ilan yayımlayarak sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Kurum açıklamasında, alımların Uzman Personel pozisyonuna yapılacağını duyurdu. İlana başvuru yapacak adayların KPSS ve YDS puanlarının gözönünde bulundurulacağının ilan edildiği sözleşmeli personel alım ilanında ayrıca 30 yaş sınırı bulunmakta. 

İLAN METİNLERİ

Yayımlanan ilanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Genelkurmay Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Sözleşmeli Personel Alım İlanları İçin Bizleri Takip Edin
 

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Facebook Yardımlaşma ve Duyuru Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir