Gündem

O İlimizde Yoğun Bakımda Corona Virüsü Hastası Kalmadı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden sevindiren bir haber geldi. Buna göre hastanenin yoğun bakımında corona virüsü teşhisi konan hasta kalmadı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım servisinden sevindiren bir haber geldi. Bu bağlamda yoğun bakım servisinde corona virüsü teşhisi konan hasta kalmadı. Son hasta da yoğun bakımdan alkışlarla servise uğurlandı.

TEDAVİYE OLUMLU YANIT VERDİ

Yaklaşık 24 gün önce ciddi solunum sıkıntısı ve Kovid-19 tanısıyla yoğun bakım servisine yatırılan 77 yaşındaki Kiraz Soylu, tedaviye olumlu yanıt verdi.

ALKIŞLARLA NORMAL SERVİSE ALINDI

Hasta sağlık görevlilerinin hastanın ilk yattığı andan itibaren gösterdiği çaba sonucunda yoğun bakımdaki tedavisini tamamlayarak alkışlarla normal servise alındı.

Söz konusu hasta Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım servisinde bulunan son corona virüsü hastası olduğu belirtildi. Bir süre gözetim altında tutulacak olan hastanın daha sonra taburcu edilmesi planlandığı vurgulandı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler