İşkur İş İlanları

15 İlde Yapılacak Bekçi Alımı Başladı! İşte O Kurumlar

İŞKUR'un bekçi alımı ilanlarını paylaşması için heyecanla bekleyenlere, 15 ilde bekçi alımı gerçekleştirileceği haberi ulaştı. EGM Bekçi ilanlarının yayınlanma tarihi kesin olmamakla beraber özel kurumların bekçi ilanları İŞKUR üzerinden bugün yayınlandı. Adayların sağlamaları gereken şartlar da belirtilirken, hangi kurumların ilan açtığı ve başvuru tarihleri haberimiz mevcut.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün (EGM) ne zaman ilan açacağı kesin olmamakla beraber İŞKUR üzerinden 15 ilde gerçekleşecek bekçi alımı ilanları bugün yayınlandı ve bir süre daha devam edeceği belirtildi.

Adaylar, 15 ilde gerçekleştirilecek bekçi alımlarına İŞKUR’un resmi internet sitesine girerek başvurularını yapabilirler. Müracaat etmek için sağlamaları gereken şartlar ve başvuru tarihi de belirtildi.

ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR’un belirttiği müracaat şartları ise şu şekilde:

– T.C. Vatandaşı olmak,

– İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
– 18 yaşını tamamlamış olmak,

– Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

– Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

BEKÇİ ALIMI YAPACAK KURUMLAR

Bekçi istihdamı yapacak özel kurumlar ise şöyle açıklandı:

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler