Gündem

Bodrum Belediye Başkanı: İlk Başta Gelmeyin Demiştik Ama Şimdi Gelebilirsiniz

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Covid-19 salgınını sıkı tedbirler sayesinde kontrol altına aldıklarını duyurdu. Aras, Bodrum'da her şeyin düzeldiğini ve artık vatandaşların tatil için gelmelerini beklediklerini dile getirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, en çok talep gören tatil beldelerinin başında gelen Bodrum’un Covid-19 salgınını atlattığını aktardı.

16 Mart tarihinden bu yana sıkı tedbirler ve Bodrum sakinlerinin özverisiyle Covid-19 salgınını kontrol altına aldıklarını kaydetti. Belediye Başkanı Aras, “Şu anda hastanelerimizde herhangi bir yoğunluk yok. Yoğun bakım ünitelerimizde hasta yok denecek kadar az. Vaka sayısı da kontrollü. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte salgına karşı tedbirleri yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

İLK BAŞTA GELMEYİN DEMİŞTİK

Vatandaşların Bodrum’a tatil için gelmelerini beklediklerini söyleyen Aras, “İlk başta ‘Gelmeyin’ demiştik çünkü Bodrum’da tüm alt yapı kış nüfusuna göre planlanmış. Yaz nüfusuna göre salgına yakalansaydık işimiz çok zor olurdu. Şu an her şey kontrol altında. Vatandaşlarımızı Bodrum’a gelmeleri için bekliyoruz. Umarım bu seyahat kısıtlaması da kalkar, herkes rahatlar” sözlerini dile getirdi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler