Gündem

Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? Bakan Koca yanıtladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün düzenlenen Bilim Kurulu toplantısı sonrasında basına önemli açıklamalarda bulundu. Yeni kararları ve süreci değerlendiren Bakan Koca, bir muhabirin, “Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?” sorusuna da yanıt verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı ardından önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’de corona virüsü salgını için alınan yeni kararları ve kontrollü sosyal hayata geçiş dönemini değerlendiren Koca, şu anki şartlarda salgının kontrol altında olduğunu söyledi. Açıklamaların ardından muhabirlerin sorularını da kabul eden Bakan Koca, bir muhabirin, “Ramazan Bayramı’nda sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı?” sorusuna da cevap verdi.

Salgının seyrine göre karar verilecek

Bakan Koca Ramazan Bayramı için henüz bir net bir karar alınmadığını söyleyerek, “ Bu bir hükümet kararı. Önümüzdeki günlerde, salgının seyrine göre karar verilir. Şuan Bilim Kurulunun gündemine gelmedi. Gelecek haftaki gündeme göre karar vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler