Ekonomi

TEB’den Bayram Kredisi Kampanyası Başladı! Faiz Oranı Belli Oldu

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan Bayramı'nda nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara yönelik geliştirdiği kampanyada, müşterilerin 0,99 faiz oranı ve 36 aya kadar vade seçeneğiyle kredi çekme imkanı veriyor.

TEB tarafından yapılan duyuruda, düzenledikleri bayrama özel kampanyanın 31 Mayıs’a kadar süreceğini ve nakit ihtiyacı bulunan müşterilerine 3 ay ödeme erteleme imkanı sundukları yer aldı.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, düzenledikleri kampanya hakkında vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Mendi, “Müşterilerimiz, yüzde 0,99 faiz oranıyla ve maksimum 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilecekler. Böylece kampanyayla müşterilerimiz, bayramda yaşayacakları olası nakit ihtiyacını TEB’in avantajlı paketiyle kolayca karşılayabilecek.” diye konuştu.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

-Hemen Başvurun’ butonuna tıklayarak adımları takip edebilir, size en yakın TEB Şubesine giderek başvuru talebinde bulunabilir veya CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması, CEPTETEB İnternet Şubesi ve TEB Telefon Şubesi’nden başvurunuzu kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

-Gerekli Belgeler sekmesinden başvurunuz için gerekli olan belgeleri görüntüleyebilirsiniz.

-Dilerseniz TEB Telefon Şubesi 0850 200 0666 numaralı hattımızı arayarak 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

-Farklı kullanım amaçlarına yönelik hazırladığımız kredi paketleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz ile hep yanınızdayız. Tüm ürünlerimizi incelemek ve size en uygun krediden yararlanmak için ihtiyaç kredileri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

 

İlgili Makaleler