Ekonomi

Akbank Bayram Kredisi Fırsatları Başladı! İşte Faiz Oranı ve Başvuru Detayları

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla bankalar da bayram kredisi kampanyalarına başladıklarını duyurmaya başladı. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, daha uygun faizlerle ve ertelemeli kredilerle daha avantajlı kampanyaları araştırmaya başladı. AKBANK'ın duyurduğu üzere, 3 ay erteleme ile 60 ay vade seçenekli ödemeler sunduğunu belirtti. İşte, AKBANK'ın açıkladığı bayram kredisi faiz oranı ve başvuru detayları...

Akbank’ın duyurduğu üzere, nakit ihtiyacı bulunan müşterileri için düzenledikleri bayram kredisi kampanyası başladı. Akbank şubelerinden ya da elektronik ortamdan gerçekleştirebileceğiniz kredi başvurularında vatandaşları, 3 ay erteleme, 60 aya varan vade seçenekleri ve 0.99’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor. İşte, başvuru detayları…

BAYRAM KREDİSİNE AİT KOŞULLAR

-Faiz oranları Kredi Koşulları ve Yıllık Maliyet oranları tablosunda belirtilmiştir.

-3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz.

-Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 60 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 57 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak ertelem faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.

NASIL BAŞVURULACAK?

-Kredimakbankta.com sayfasından T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanların başvuru sonuçları sms ile iletilecektir. Akbank müşterisi olmayanların kredi kullanım işlemi şubede tamamlanır.

ŞUBEDEN YAPILACAK BAŞVURULARDA GEREKLİ BELGELER

-Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

-Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.

-Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

-Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi ***(Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

KAMPANYAYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler