Sağlık

Yeni Bir Salgın Hortladı ! Nedeni Tespit Edilmedi: Çok Sayıda Ölü Var

Yemen'in geçici başkenti Aden'de nedeni henüz tespit edilemeyen bir salgın gündeme geldi. Bu salgından dolayı çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği bildiriliyor.

Hükümet kaynağından aktarılanlara göre İçişleri Bakanlığı Suçları Delillendirme Şube Müdürü Ahmed Nasır hayatını kaybetti. Nasır’ın “Chikungunya ateşi” ya da akciğer vebası olması muhtemel, nedeni henüz tespit edilemeyen salgın hastalık yüzünden yaşamını yitirdiği ifade edildi.

İçişleri Bakanlığı Suçları Delillendirme Şube Müdürü Ahmed Nasır’ın hayatını kaybetmesi ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

623 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Başka bir hükümet kaynağı da 1-13 Mayıs’ta 6’sı hükümet yetkilisi olmak üzere 623 kişinin veba ve virüsler sebebiyle hayatını kaybettiğini belirtti.

Ayrıca yapılan açıklamalara göre “Chikungunya ateşi”nin, etkeni taşıyan sivrisineklerin sokmasıyla bulaşan viral hastalık olduğu belirtiliyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler