Gündem

1 Liralık Maskeler Oralarda Da Satışa Çıktı !

Corona virüsü salgını kapsamında maskeler yeniden satışa çıktı. Bu maskeler için 1 lia fiyat belirlendi. Cerrahi maskeler internet üzerinden de satışa çıktı. Ayrıca maskelerin adet fiyatı 85 - 89 kuruş civarına kadar düştü.

Corona virüsü salgını kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının ardından maske satışları yapılmaya başladı. Vatandaşların virüsten korunmak için kullandığı maskeler eczane ve marketlerde satışa çıkarılmıştı. Bunun ardından internet üzerinden de maske satışları başladı.

85-89 KURUŞ ARASINDA SATILIYOR

İnternet üzerinden adet adet satışa çıkarılan maskeler bazı internet sitelerinde 85-89 kuruş seviyesine kadar düştü.

İnternet üzerinden adet adet satışa çıkarılan maskeler bazı internet sitelerinde 85-89 kuruş seviyesine kadar düştü. E-pttavm.com’da da 10’luk ve 5’lik maske paketleri satışa sunuldu. İnternet alışveriş sitelerinde nano maske adı verilen yıkanabilir kumaş maskeler de tanesi 5-15 lira arasında değişen fiyatlar ile satılıyor. Maskeler 5, 10, 15’lik paketlerde satışa çıkarılıyor.

10’LUK PAKETLER SATIŞA ÇIKACAK

1 TL üst limit fiyatı konulan tıbbi maske, 50’lik paketlerle marketlerde satışa sunuldu. Bunun ardından vatandaşlardan 5 ve 10’luk paket talepleri gelmeye başlamıştı. Bunun üzerine üreticilerle görüşen Ticaret Bakanlığı yetkilileri, 10’luk paketlerin de piyasaya sürülmesini istedi.

Bu bağlamda planlama yapılarak 5’lik ve 10’luk paket cerrahi maskelerin kısa süre sonra eczane, market ve tıbbi ürün perakendecilerine gelmesi bekleniyor.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler