Gündem

O İlimizde 3 Köy ve 1 Mahalle Karantinaya Alındı! Covid-19 Vakaları Artıyor

Bir ilimizde daha 3 köy ile birlikte bir mahalle de Covid-19 vaka sayısının artmasıyla karantina uygulamasına geçildi. Kütahya’da bulunan Kabaklar, İnceğiz, Ortaca köyleri ile Yalnızsaray Mahallesi karantinaya alındı ve 14 gün boyunca jandarmalar tarafından giriş ve çıkışlar engellendi.

Kütahya Valiliği Pandemi Kurulu, Covid-19 vaka sayısının artması sebebiyle karantina uygulamasına geçildiğini açıkladı.

Emet ilçesinde bulunan Kabaklar köyü, Şaphane ilçesindeki İnceğiz köyü, Aslanapa ilçesindeki Ortaca köyü ve Yalnızsaray Mahallesinde Covid-19 vaka sayısının artması sonucunda karantina uygulamasına geçildi.

3 KÖY VE BİR MAHALLEDE KARANTİNA UYGULAMASI

İlçe Hıfzıssıhha Kurulları, Covid-19 salgınını bir an önce kontrol altına almak ve yayılmasını engellemek amacıyla 3 köy ile bir mahallenin karantinaya alındığını ve 14 günlük karantina sürecinde vatandaşların ihtiyaçlarını Vefa Sosyal Destek Gruplarının sağlayacağı aktarıldı.

VAKA SAYISI 100’DEN 197’YE ÇIKTI

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde bulunan ve daha önce Covid-19 vakalarının artması sebebiyle karantinaya alınan Şehitler ve Cumhuriyet Mahallesi’nde karantinanın sonlandırıldığı belirtildi. Sıcak hava ile birlikte rehavete kapılan vatandaşın dışarı çıkmasıyla vaka sayılarının arttığı tespit edildi ve 10 gün içerisinde 100 vakadan 197’ye çıktı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler