Kamu Haberleri

DPB’den Sözleşmeli Öğretmen Alımı Branş Dağılımlarına Dair Duyuru

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü resmi web sayfasından 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı kadro kontenjan dağılımını ilan etmişti. 

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine gerçekleştirilecek olan 20 bin öğretmen alımına ilişkin bir duyuruda Devlet Personel Başkanlığı tarafından geldi. 

DPB’DEN KADRO KONTENJAN DUYURUSU

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 20 sözleşmeli öğretmen ataması duyurusunda, sözleşmeli öğretmenlik için başvuru yapacak öğretmen adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları ile birlikte, sürece dair de açıklamalar yapıldı. 

MEB yayımladığı duyurusunda ayrıca hangi kadrodan kaç öğretmen alımı yapılacağı bilgilerini de kamuoyu ile paylaştı. Bu bağlamda DPB’den yayımlanan duyuru metnini sizlere aktarıyoruz.

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yayımlanan sözleşmeli 20 bin öğretmen alımı branş dağılımı duyurusu,

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ALIMI BRANŞ DAĞILIMLARI YAYIMLANDI

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelik kapsamında alım yapılacak 20.000 sözleşmeli öğretmen için atama yapılacak alanlar ile başvuruya esas olacak taban puan ve kontenjan listesi Milli Eğitim Bakanlığınca yayımladı.

Kamuilanlari.com 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir