Ekonomi

Araç Sahiplerine Kötü Haber ! Çifte Zam Bekleniyor

Benzin ve motorin için iki gün aradan sonra yine kötü haber geldi. Buna göre benzinin litre fiyatına ve motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapılması bekleniyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin ve motorinin litre fiyatına zam bekleniyor. İki gün aradan sonra araç sahiplerine kötü bir haber geldi.

ZAM BEKLENİYOR

Akaryakıt sektörü yetkililerinin aktardıklarına göre benzinin litre fiyatına ve motorinin litre fiyatına zam bekleniyor. Bu bağlamda benzinin litre fiyatına 20 kuruş, motorinin litre fiyatında ise 12 kuruş zam yapılması bekleniyor.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye’nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor.

ANLIK OLARAK HABERDAR EDECEĞİZ

Benzin ve motorin fiyatlarına beklenen zam resmileşirse okuyucularımız sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler